Ombyggnation, tillbyggnation och bygglov

RivoBygg kan du anlita om du vill ha hjälp med ett byggprojekt och bor inom Skånes gränser. Du funderar kanske på att bygga ut huset, bygga en helt ny del eller kanske bara göra några förändringar på en befintlig del. Oavsett vad dina planer eller drömmar är, kan vi hjälpa dig att genomföra dem. Förutom olika byggprojekt utför vi även renovering av fasad och puts och hanterar plattsättning utan problem. Vi är mycket kundorienterade och vårt mål är att alltid leverera ett snyggt och bra hantverk. Som kund kan du förvänta dig bra service och vår strävan är att du ska bli nöjd.

Puts av fasad och struktur

Krackelerande och flagnande puts är något man vill undvika och det är något som gör huset mindre charmigt och attraktivt. Att fixa en trasig fasad kan vara svårt, men för oss som har kunskapen och erfarenheten är det inga problem. Vill du ta steget att göra en lite större förändring och sätta puts på hela fasaden? Inga problem, det fixar vi. Puts av fasad och struktur är något vi är duktiga på och tillsammans med er diskuterar vi fram en bra lösning för just ditt hus. En total renovering av en fasad ger dig ett helt nytt intryck av din bostad till ett rimligt pris.

Renoveringar

Vill du genomföra ett stort renoveringsprojekt? Eller kanske ett av mindre slag? Låt oss yrkeshantverkare ta hand om det. Vi är kunniga inom bygg och har både kunskap och erfarenhet. Vi renoverar allt från stora till små hus. RivoBygg ger dig en suverän helhetslösning, vi river, bygger och förverkligar dina renoveringsdrömmar. Vill du diskutera idéer med oss, är du välkommen att ta kontakt. Vi försöker alltid göra det yttersta för att dina önskemål ska uppfyllas!